Ons team

Het team van FIETSplezier Heesch staat voor je klaar. Om te adviseren bij het kopen van een nieuwe fiets. Of voor onderhoud en reparatie van je fiets.

 

Michel

Eigenaar
Michel

Michel van de Wetering is in 2008 begonnen met FIETSplezier Heesch. Met veel plezier en passie heeft hij nu al meer dan 12 jaar een winkel en werkplaats en al meer dan 30 jaar ervaring in de fietsenbranche. Michel vindt service en persoonlijk contact onmisbaar.

Sander

Verkoper – rijwielhersteller
Sander

Sander werkt sinds 2010 bij FIETSplezier Heesch als rijwielhersteller en verkoper. Sander weet alles van e-bikes en geeft daarover graag advies. Ook in zijn vrije tijd sleutelt hij graag bij het opknappen van Kevers. Daarnaast zit Sander bij de vrijwillige brandweer.

Dré

Fietstechnicus
Dré

Dré werkt sinds 2014 bij FIETSplezier Heesch als rijwielhersteller. Hij weet alles van het onderhouden en repareren van fietsen. In zijn vrije tijd houdt hij zich vooral bezig met voetballen en fitness. 

Wouter

Wouter

Wouter en Michel werken al 20 jaar samen. Wouter is dan ook een zeer ervaren kracht die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Hij is bovendien een specialist in het repareren van sportfietsen.

Ingrid

Administratie
Ingrid

Ingrid is al jaren de stille kracht achter FIETSplezier Heesch. Je ziet haar niet in de winkel of de
werkplaats. Ingrid is in het kantoor druk bezig met de administratie, de marketing en alle andere
voorkomende werkzaamheden achter de schermen van FIETSplezier.