Ons team

Het team van FIETSplezier Heesch staat voor je klaar. Om te adviseren bij het kopen van een nieuwe fiets. Of voor onderhoud en reparatie van je fiets.

 

Michel

Eigenaar
Michel

Michel van de Wetering is in 2008 begonnen met FIETSplezier Heesch. Met veel plezier en passie heeft hij nu al meer dan 13 jaar een winkel en werkplaats en al meer dan 30 jaar ervaring in de fietsenbranche. Michel vindt service en persoonlijk contact onmisbaar. In zijn vrije tijd is hij al jaren een drijvende kracht als trainer bij het voetbalteam van zijn zoon Mitch.

Sander

Verkoper - rijwielhersteller
Sander

Sander werkt sinds 2010 bij FIETSplezier Heesch als rijwielhersteller en verkoper. Sander weet alles van e-bikes en geeft daarover graag advies. Ook in zijn vrije tijd sleutelt hij graag bij het opknappen van Kevers. Daarnaast zit Sander bij de vrijwillige brandweer.

Dré

Fietstechnicus
Dré

Dré werkt sinds 2014 bij FIETSplezier Heesch als rijwielhersteller. Hij weet alles van het onderhouden en repareren van fietsen. In zijn vrije tijd houdt hij zich vooral bezig met voetballen en fitness. 

Germa

Gastvrouw verkoop
Germa

Toen Michel en Ingrid Germa vroegen of zij het team wilde komen versterken was het antwoord gelijk: graag! Ze weet weinig van fietsen (door te luisteren wat meer) maar van klanten des te meer. Ze helpt je door je naar de juiste collega te brengen of aan een lekkere kop koffie. Ze is samen met haar man Bert de trotse ouders van 3 dochters en is oma van 5 heerlijke kleinzoons.

Pieter

Baliemedewerker werkplaats
Pieter

Pieter is afkomstig uit de autoschade. Het sleutelen aan diverse voertuigen is hem niet vreemd. Daarom weet hij ook de klanten goed te helpen en adviseren als eerste aanspreekpunt in de werkplaats. In zijn vrije tijd mag hij graag tennissen en voetballen (kijken). Hij is gek op zijn vriendin Marianne en zijn trouwe viervoeter Gijs.

John

Fietstechnicus
John

John is onze laatste nieuwe aanwinst. Hij is een allrounder wat betreft 2-3 en 4 wielers. Naast het wandelen en hiken, knapt hij graag 2e wereldoorlog voertuigen en oldtimers op. John heeft 2 leuke dochters en is supertrots op zijn kleinzoon Xavi.

Ingrid

Administratie
Ingrid

Ingrid is al jaren de stille kracht achter FIETSplezier Heesch. Je ziet haar niet in de winkel of de
werkplaats. De vrouw van Michel is in het kantoor druk bezig met de administratie, de marketing en alle andere
voorkomende werkzaamheden achter de schermen van FIETSplezier.