Ons team

Het team van FIETSplezier Heesch staat voor je klaar. Om te adviseren bij het kopen van een nieuwe fiets. Of voor onderhoud en reparatie van je fiets.

 

Michel

Eigenaar
Michel

Michel van de Wetering is in 2008 samen met zijn vrouw Ingrid begonnen met FIETSplezier Heesch. Met veel plezier en passie heeft hij nu al meer dan 15 jaar een winkel en werkplaats en al meer dan 30 jaar ervaring in de fietsenbranche. Michel vindt service en persoonlijk contact onmisbaar. In zijn vrije tijd is hij al jaren een drijvende kracht als trainer bij het voetbalteam van zijn zoon Mitch.

Sander

1e Verkoopmedewerker - fietstechnicus
Sander

Sander werkt sinds 2010 bij FIETSplezier Heesch. De meeste tijd besteed hij aan onze afdeling verkoop. Mocht het druk zijn in de werkplaats, dan springt hij bij. Sander weet alles van e-bikes en geeft daarover graag advies. Ook in zijn vrije tijd sleutelt hij graag bij het opknappen van Kevers. Daarnaast zit Sander bij de vrijwillige brandweer.

Dré

Chef werkplaats
Dré

Dré werkt vanaf 2014 bij FIETSplezier Heesch. Sinds januari 2022 is hij chef werkplaats. Hij weet alles van het onderhouden en repareren van fietsen. In zijn vrije tijd houdt hij zich vooral bezig met voetballen en fitness. 

John

Fietstechnicus
John

John is alweer een tijdje bij ons. Hij is een allrounder wat betreft 2-3 en 4 wielers zoals bak- en duofietsen. Naast het wandelen en hiken, knapt hij graag 2e wereldoorlog voertuigen en oldtimers op. John heeft 2 leuke dochters en is supertrots op zijn kleinzoon Xavi.

Esmee

Service adviseur
Esmee

Esmee is onze duizendpoot achter de balie in de werkplaats. Als eerste aanspreekpunt weet zij elke klant te helpen. Esmee is een geboren en getogen Heeschenaar en haar roots liggen vlakbij de winkel. In haar vrije tijd bezoekt ze graag een festival en serveert ze er soms ook een drankje. Ze is erg gek op haar trouwe, ouwe viervoeter Max.

Germa

Gastvrouw verkoop
Germa

Toen Michel en Ingrid Germa vroegen of zij het team wilde komen versterken was het antwoord gelijk: graag! Ze weet weinig van fietsen (door te luisteren wat meer) maar van klanten des te meer. Ze helpt je door je naar de juiste collega te brengen of aan een lekkere kop koffie. Ze is samen met haar man Bert de trotse ouders van 3 dochters en is oma van 5 heerlijke kleinzoons en 1 verrukkelijke kleindochter.

Roel

Rijwielhersteller
Roel

Roel is voornamelijk bezig met de afmontage van nieuwe fietsen en gaat daarbij voor een 100% tevreden klant. In zijn vrije tjid duikt hij graag. Zo is hij al in Egypte, Maleisië en Noorwegen geweest. Maar hij duikt ook veel in Nederland waar van alles te zien is. Roel is sportief en houdt van hardlopen en fietsen op zijn gravelbike.

Tim

Leerling fietstechnicus
Tim

Tim is onze laatste nieuwe aanwinst! Nadat hij de bol opleiding niveau 2 succesvol heeft afgerond, gaat hij nu bij ons verder met de bbl opleiding niveau 3. Hij heeft het sleutelen al goed in de vingers, wat hij in zijn vrije tijd ook graag aan scooters doet. In het seizoen is hij elke zaterdag te vinden bij de motorcross waar hij met veel plezier de nodige rondjes maakt.

Ingrid

Administratie
Ingrid

Ingrid is al jaren de stille kracht achter FIETSplezier Heesch. Je ziet haar niet in de winkel of de
werkplaats. De vrouw van Michel is in het kantoor druk bezig met de administratie, de marketing en alle andere
voorkomende werkzaamheden achter de schermen van FIETSplezier. In haar vrije tijd is ze actief in een Osse carnavalsgroep van 7 dames waarmee ze elk jaar in een zelfgemaakte creatie de optocht loopt.