Ons team

Het team van FIETSplezier Heesch staat voor je klaar. Om te adviseren bij het kopen van een nieuwe fiets. Of voor onderhoud en reparatie van je fiets.

 

Michel

Eigenaar
Michel

Michel van de Wetering is in 2008 samen met zijn vrouw Ingrid begonnen met FIETSplezier Heesch. Met veel plezier en passie heeft hij nu al meer dan 15 jaar een winkel en werkplaats en al meer dan 30 jaar ervaring in de fietsenbranche. Michel vindt service en persoonlijk contact onmisbaar. In zijn vrije tijd is hij al jaren een drijvende kracht als trainer bij het voetbalteam van zijn zoon Mitch.

Anjo

Verkoop
Anjo

Anjo, van de 4 snelle wielen naar de 2 snelle wielen. Hij is weer terug in zijn geboorte- en woonplaats, het altijd mooie Heesch. Anjo komt uit de verkoop van sportauto's. Het contact met klanten daar ligt zijn passie. Hij is technisch, hoort wat de klant wilt en speelt daar op in. De klant met een goed gevoel naar buiten laten gaan, dat is zijn streven.

Als grote hobby is hij met de 4 wielen of te wel met de raceauto te vinden op het circuit.

Dré

Chef werkplaats
Dré

Dré werkt vanaf 2014 bij FIETSplezier Heesch. Sinds januari 2022 is hij chef werkplaats. Hij weet alles van het onderhouden en repareren van fietsen. In zijn vrije tijd houdt hij zich vooral bezig met voetballen en fitness. 

Esmee

Service adviseur
Esmee

Esmee is onze duizendpoot achter de balie in de werkplaats. Als eerste aanspreekpunt weet zij elke klant te helpen. Esmee is een geboren en getogen Heeschenaar en haar roots liggen vlakbij de winkel. In haar vrije tijd bezoekt ze graag een festival en serveert ze er soms ook een drankje. Ze is erg gek op haar trouwe, ouwe viervoeter Max.

Daan

Fietstechnicus - verkoop
Daan

Daan is sinds kort onze werkplaats komen versterken. Door zijn jarenlange ervaring kan Daan ook een goed advies geven bij de aankoop van een nieuwe (elektrische) fiets. Daan is sportief in zijn vrije tijd met tennissen, skiën en voetbal. Daarnaast terrast hij graag en is hij regelmatig op zijn motor te vinden voor mooie tourtochten.

Tim

Fietstechnicus
Tim

Tim is alweer 1 jaar bij ons in dienst. Hij is nu bezig met zijn bol opleiding niveau 3. Hij heeft het sleutelen al goed in de vingers, wat hij in zijn vrije tijd ook graag aan scooters doet. In het seizoen is hij elke zaterdag te vinden bij de motorcross waar hij met veel plezier de nodige rondjes maakt.

Germa

Gastvrouw verkoop
Germa

Toen Michel en Ingrid Germa vroegen of zij het team wilde komen versterken was het antwoord gelijk: graag! Ze weet weinig van fietsen (door te luisteren wat meer) maar van klanten des te meer. Ze helpt je door je naar de juiste collega te brengen of aan een lekkere kop koffie. Ze is samen met haar man Bert de trotse ouders van 3 dochters en is oma van 5 heerlijke kleinzoons en 1 verrukkelijke kleindochter.

Ingrid

Administratie
Ingrid

Ingrid is al jaren de stille kracht achter FIETSplezier Heesch. Je ziet haar niet in de winkel of de
werkplaats. De vrouw van Michel is in het kantoor druk bezig met de administratie, de marketing en alle andere
voorkomende werkzaamheden achter de schermen van FIETSplezier. In haar vrije tijd is ze actief in een Osse carnavalsgroep van 7 dames waarmee ze elk jaar in een zelfgemaakte creatie de optocht loopt.