FIETSplezier Michel van de Wetering krijgt Trofee Ebike Das Original

Voor het eerst reikt Ebike Das Original, fabrikant van Made in Germany e-bikes, een trofee uit aan de 25 best presterende dealers in de Benelux. FIETSplezier Michel van de Wetering was een van deze exclusieve dealers. Zij ontvingen naast een mooie trofee een heerlijke taart voor alle medewerkers.

Rob Laarman van Ebike Das Original: FIETSplezier Michel van de Wetering was een van de dealers die een geweldige inzet toonde voor ons merk, ondanks de Corona-beperkingen. Zij leverden samen met de andere 24 winnende dealers een forse bijdrage aan het mooie verkoopresultaat van Ebike Das Original in 2020! Een prestatie waar alle medewerkers trots op kunnen zijn.

Michel van de Wetering: “Natuurlijk zijn we trots op deze trofee. Wij zijn inderdaad erg actief met dit merk. De bikes zien er goed uit, zijn erg degelijk, hebben goede componenten en rijden erg fijn. De Bosch-aandrijving is solide en betrouwbaar. De vier jaar garantie op de accu is een sterk punt en de dertig jaar framegarantie klinkt natuurlijk ook prima. Nu zal een frame niet snel uit elkaar vallen, maar je merkt tijdens het fietsen wel dat deze frames extreem stijf zijn en voor heel betrouwbaar rijgedrag zorgen. Het is geen toeval dat klanten vooral roepen dat deze e-bikes zo fijn rijden. Ook de manier waarop Ebike Das Original met ons als dealer omgaat, is prettig en vooral vertrouwd. Omdat zij zelf ook dealer zijn en weten wat voor ons belangrijk is. Dat werkt gewoon beter.”

FIETSplezier Michel van de Wetering krijgt Trofee Ebike Das Original