Ons enthousiast team staat voor u klaar om u vakkundig te adviseren.

 

We beschikken over een uitgebreid assortiment nieuwe fietsen, in diverse prijsklassen, deze staan overzichtelijk in segmenten gepresenteerd. Dit gecombineerd met ons advies van onze enthousiaste medewerkers, is het voor u eenvoudiger om de juiste keuze te maken.
FIETSplezier is dealer van de volgende merken:

logo-merken-flyer   Cortina Fietsplezier Heesch          

Klik op het merk om de modellen te bekijken.

fietsplezier-nieuwe-fietsen-michel-van-de-wetering

 

 

FIETSplezier Heesch kan u goed adviseren welke elektrische fiets het beste bij u past.
Wij hebben de volgende merken in ons assortiment: Sparta, Batavus, Gazelle, RIH en Cortina.

 

Ook voor je kind wil je een goed passende en veilige fiets die ook goed is afgemonteerd. Bij FIETSplezier Heesch heb je ruime keuze aan kinderfietsen al vanaf de allerkleinste kindermaat. Zoekt u een hippe fietstas, -mand of -krat, een helm voor de veiligheid of een stoere bel? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres.

fietsplezier-kinderfietsen-michel-van-de-wetering

 

 

Ben je op zoek naar een accessoire voor je fiets of jezelf? Ook hierin tref je bij FIETSplezier Heesch een ruim assortiment. Van kilometerteller tot fietspomp.Je vindt het allemaal bij ons terug. Loop gerust eens door onze winkel en overtuig jezelf.

Samen de wereld verkennen, het avontuur beleven, de wind door je haren, de zon tegemoet. Je beleeft ‘t met je (klein)kind op de fiets. De fietszitjes zijn compact, gebruiksvriendelijk en dus snel te bevestigen. Uiteraard voldoen de fietszitjes die FIETSplezier Heesch levert aan de hoogste veiligheidsnormen. Daarnaast zijn er vele accessoires zoals het windscherm en de zogeheten montageblokken: de bevestiging aan de stuurpen waardoor uitwisseling van de zitjes mogelijk is. Zorgeloos genieten, optimaal comfort voor ouders en grootouders.

 

fietsplezier-werkplaats1-michel-van-de-wetering
fietsplezier-werkplaats-michel-van-de-wetering

 

Je fiets is voor onderhoud en reparatie in vertrouwde handen bij FIETSplezier Heesch. Onze gediplomeerde monteurs staan garant voor een goede, snelle en vakkundige reparatie- of onderhoudsbeurt. Hiervoor gebruiken onze monteurs goede en professionele gereedschappen. Tevens blijven ze op de hoogte van de nieuwste technieken door het volgen van cursussen.