Nieuws

Hier vindt u het laaste nieuws over FIETSplezier Heesch.

En zo is er weer een jaar voorbij gevlogen en gaan wij weer een Kerstgift schenken. Een goed doel waar we al eerder aan hebben geschonken: de Samenloop voor Hoop. In 2019 zal deze in Oss plaatsvinden. Wij hebben twee jaar geleden in Heesch met team HOOPvol meegelopen. Een hele speciale ervaring. Nu we nog actiever betrokken zijn bij dit team voelt het goed om onze kerstgift wederom aan team HOOPvol te schenken.

De eerste fietskeuring zit er op. Daltonschool De Evenaar mocht de aftrap nemen. Samen met VVN afdeling Maasland en Opticien Oogwaar uit Oss zijn er weer veel kinderen die "Zien en Gezien worden".

De Cortina Common is speciaal gemaakt voor fietsers die graag licht en sportief willen fietsen. En fietsers die een statement met hun rijwiel durven te maken. Wat de Common valt zeker op door het bijzondere frame en de uitgesproken kleuren. En als je voor een Cortina Common kiest, dan kies je ook mooie accessoires. Wat beide dragers (zowel voor als achter) hebben het geïntegreerde Atran Velo System (AVS), waarmee je heel eenvoudig een mand of tas op je fiets kunt klikken en er ook weer af kunt halen. Ga je een klein boodschapje doen, klik de mand los en vul hem in de winkel. Daarna klik je hem eenvoudig weer op je drager. 

Persoonlijk motto
Wil je je fiets nog persoonlijker maken? Dan kun je er een gratis tag bij bestellen. Ga naar www.cortinafietsen.nl/common-tag en upload je aankoopbon. Vervolgens maak je je eigen tekst voor op het schildje. Bijvoorbeeld: ‘Life is a beautiful ride’ of je bedrijfsnaam, telefoonnummer, etc. Je krijgt de tag binnen een week thuis gestuurd en plakt ‘m vervolgens eenvoudig op de zitbuis van je Cortina Common.

In onze winkel kunt u kans maken op een aardbeienvlaai van
De Bakkers Lamers.

Wat moet u doen?

Na uw aankoop mag u uw kassabon met uw naam en telefoon-
nummer bij ons inleveren. Op zaterdag 16 juni om 15.00 uur trekken wij een winnaar uit alle kassabonnen. De prijswinnaar kan dan gelijk zijn/haar vlaai op komen halen in onze winkel.

Doe mee en wie weet geniet u tijdens Vaderdag van een héérlijke aardbeienvlaai!

URBAN PR☼☼F!

Bike Happiness Fietsaccessoires
Prijs - Kwaliteit - Design

Wat maakt het verschil bij deze accessoires? Wij geloven dat hoge kwaliteit en goed uitziende producten beschikbaar moeten zijn voor een redelijke prijs. Dat is waar wij naar streven en wat wij altijd in gedachten houden voor onze producten. Deze accessoires zijn voor iedereen!

Bekijk deze zomerse collectie in onze winkel.

🌺 🌺 *** Zondag 13 mei Moederdag *** 🌺 🌺
Geef je moeder een mooie, praktische fietsmand of fietstas kado. Daarom tot aan moederdag speciaal voor jouw moeder 25% KORTING op alle fietsmanden, fietskratten en fietstassen.

Voordelig kennismaken

Misschien twijfelt u nog over een elektrische fiets. Dan is dit dé manier om voordelig kennis te maken met de voordelen. Steeds meer mensen pakken de elektrische fiets voor woon- werkverkeer of in de vrije tijd. Je kunt met de elektrische fiets een grotere afstand afleggen zonder veel extra inspanning. Speciaal voor alle dames geven wij bij aankoop van een elektrische damesfiets een hip zadelhoesje van Urban Proof cadeau!

De feestmaand januari ligt alweer een hele tijd achter ons.

Toch blijven we er het hele jaar bij stil staan dat we 10 jaar bestaan.
Door middel van speciale acties in de winkel, op Facebook, tijdens open zondagen enz.

Hou daarom deze site en onze Facebookpagina goed in de gaten.
Wie weet kunt u mee profiteren!

Dubbel bewegingsplezier:

-fietsen

en

-fitnessen

Wat is de tijd snel gegaan

en 

Wat zijn wij dankbaar

dat wij 10 jaar mogen doen wat we het liefste doen:

ondernemen in een vakgebied waarbij wij vinden dat persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel staat.

Voor 1 van u als klant,
heeft de Sint deze goed gevulde mand.

Gooi uw kassabon in de pot met dop,
graag uw email en telefoonnummer achterop.

Op zaterdag 2 december trekt de Sint een bonnetje,
en wie weet staat u dan in het zonnetje!

Michel: "Het is belangrijk dat de fietsen op de basisscholen goed gecontroleerd worden. Ik doe dit nu al weer een aantal jaren. Het doet goed om te merken dat het zijn vruchten afwerpt. Vooral in Heesch zijn er elk jaar steeds minder afgekeurde fietsen van de leerlingen."

TIP: Houdt u goed in de gaten wanneer u een kinderfiets aanschaft, deze aan de wettelijke eisen voldoet. Dit voor de verkeersveiligheid van uw kind. We merken dat veel fietsen die op internet gekocht zijn geen zijreflectie hebben. De reflectie lijkt goed te zijn, maar deze blijkt vaak een normale witte lijn te zijn.

Fietsverlichtingsactie

Vrijdag 3 november van 16.00 tot 20.00 uur

I.s.m. VVN afdeling Maasland (regio Oss)

Met diverse leuke activiteiten op het Dorpsplein
(zie programma hieronder)

Fietsverlichtingsactie

Vrijdag 3 november van 16.00 tot 20.00 uur

I.s.m. VVN afdeling Maasland (regio Oss)

Met diverse leuke activiteiten op het Dorpsplein
(zie programma hiernaast)

Met elke QWIC rijd je zonder te zweten naar je werk. Met de ondersteuning aan heb je nooit meer wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen direct van A naar B. Na een lange werkdag terug naar huis even stoom afblazen met de ondersteuning uit.

De bruin (kunst-)lederen details geven de e-bikes een luxe uitstraling én dragen bij aan extra comfort. De kabeldoorvoer door het frame zorgt ervoor dat de e-bike strak oogt en aan de voorzijde geheel vrij is van kabels. De Premium Series elektrische fietsen hebben een unieke en stoer design.

Voor meer informatie over deze zeer mooie fiets, kunt u altijd terecht in onze winkel. Testfietsen zijn aanwezig!

Nog even en dan is het weer vakantie. Een fijne tijd om naar uit te kijken. Toch is het niet verkeerd om alvast na te denken over na de vakantie. Vooral als het tijd wordt voor een nieuwe fiets om naar het voortgezet onderwijs te gaan. Wanneer je huidige fiets bijvoorbeeld te klein is of niet aan de veiligheidsnormen voldoet. Zeker als je ver moet fietsen is dit niet onbelangrijk! Kom daarom eens naar onze winkel en laat je adviseren door een van onze medewerkers wat je het beste kunt doen. Een ding is zeker: je gaat met een gerust hart op je (nieuwe) fiets naar je nieuwe school!

☼ Voor nu wensen we je succes met de laatste loodjes en een hele fijne, zonnige vakantie toe! ☼

Altijd leuk en makkelijk voor alle vaders:
een fietscomputer of fietspomp!
Daarom tot aan vaderdag, ook voor jouw vader deze vaderdagactie: 25% KORTING op alle fietscomputers en fietspompen.

Afgelopen jaar ging onze kerstgift naar de Samenloop voor Hoop Heesch, team HOOPvol. Dit team neemt dit weekend voor de
3e keer deel aan de Samenloop voor Hoop. Eerst in Oss, daarna in Berghem en nu in Heesch. Samenloop voor Hoop Heesch is een 24 uurs wandelloop in Heesch om geld in te zamelen voor kankeronderzoek en survivors te eren.

Omdat wij het geweldig vinden dat dit team zich al zoveel jaar enthousiast inzet voor dit goede doel, hebben wij onszelf bij team HOOPvol aangesloten. Zeker nu het evenement in Heesch gaat plaatsvinden is dit een extra motivatie om zelf mee te lopen. Ook op andere manieren hebben wij geprobeerd om ons steentje bij te dragen bijvoorbeeld door leuke prijzenpakketten te sponsoren ten behoeve van loterijen en het boek te bestellen wat gemaakt wordt door een team over deze Samenloop.