Nieuws

Hier vindt u het laaste nieuws over FIETSplezier Heesch.

De feestmaand januari ligt alweer een hele tijd achter ons.

Toch blijven we er het hele jaar bij stil staan dat we 10 jaar bestaan.
Door middel van speciale acties in de winkel, op Facebook, tijdens open zondagen enz.

Hou daarom deze site en onze Facebookpagina goed in de gaten.
Wie weet kunt u mee profiteren!

Dubbel bewegingsplezier:

-fietsen

en

-fitnessen

Wat is de tijd snel gegaan

en 

Wat zijn wij dankbaar

dat wij 10 jaar mogen doen wat we het liefste doen:

ondernemen in een vakgebied waarbij wij vinden dat persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel staat.

Voor 1 van u als klant,
heeft de Sint deze goed gevulde mand.

Gooi uw kassabon in de pot met dop,
graag uw email en telefoonnummer achterop.

Op zaterdag 2 december trekt de Sint een bonnetje,
en wie weet staat u dan in het zonnetje!

Michel: "Het is belangrijk dat de fietsen op de basisscholen goed gecontroleerd worden. Ik doe dit nu al weer een aantal jaren. Het doet goed om te merken dat het zijn vruchten afwerpt. Vooral in Heesch zijn er elk jaar steeds minder afgekeurde fietsen van de leerlingen."

TIP: Houdt u goed in de gaten wanneer u een kinderfiets aanschaft, deze aan de wettelijke eisen voldoet. Dit voor de verkeersveiligheid van uw kind. We merken dat veel fietsen die op internet gekocht zijn geen zijreflectie hebben. De reflectie lijkt goed te zijn, maar deze blijkt vaak een normale witte lijn te zijn.

Fietsverlichtingsactie

Vrijdag 3 november van 16.00 tot 20.00 uur

I.s.m. VVN afdeling Maasland (regio Oss)

Met diverse leuke activiteiten op het Dorpsplein
(zie programma hieronder)

Fietsverlichtingsactie

Vrijdag 3 november van 16.00 tot 20.00 uur

I.s.m. VVN afdeling Maasland (regio Oss)

Met diverse leuke activiteiten op het Dorpsplein
(zie programma hiernaast)

Met elke QWIC rijd je zonder te zweten naar je werk. Met de ondersteuning aan heb je nooit meer wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen direct van A naar B. Na een lange werkdag terug naar huis even stoom afblazen met de ondersteuning uit.

De bruin (kunst-)lederen details geven de e-bikes een luxe uitstraling én dragen bij aan extra comfort. De kabeldoorvoer door het frame zorgt ervoor dat de e-bike strak oogt en aan de voorzijde geheel vrij is van kabels. De Premium Series elektrische fietsen hebben een unieke en stoer design.

Voor meer informatie over deze zeer mooie fiets, kunt u altijd terecht in onze winkel. Testfietsen zijn aanwezig!

Nog even en dan is het weer vakantie. Een fijne tijd om naar uit te kijken. Toch is het niet verkeerd om alvast na te denken over na de vakantie. Vooral als het tijd wordt voor een nieuwe fiets om naar het voortgezet onderwijs te gaan. Wanneer je huidige fiets bijvoorbeeld te klein is of niet aan de veiligheidsnormen voldoet. Zeker als je ver moet fietsen is dit niet onbelangrijk! Kom daarom eens naar onze winkel en laat je adviseren door een van onze medewerkers wat je het beste kunt doen. Een ding is zeker: je gaat met een gerust hart op je (nieuwe) fiets naar je nieuwe school!

☼ Voor nu wensen we je succes met de laatste loodjes en een hele fijne, zonnige vakantie toe! ☼

URBAN PR☼☼F!

Bike Happiness Fietsaccessoires
Prijs - Kwaliteit - Design

Wat maakt het verschil bij deze accessoires? Wij geloven dat hoge kwaliteit en goed uitziende producten beschikbaar moeten zijn voor een redelijke prijs. Dat is waar wij naar streven en wat wij altijd in gedachten houden voor onze producten. Deze accessoires zijn voor iedereen!

Bekijk deze nieuwe collectie in onze winkel.

Altijd leuk en makkelijk voor alle vaders:
een fietscomputer of fietspomp!
Daarom tot aan vaderdag, ook voor jouw vader deze vaderdagactie: 25% KORTING op alle fietscomputers en fietspompen.

Afgelopen jaar ging onze kerstgift naar de Samenloop voor Hoop Heesch, team HOOPvol. Dit team neemt dit weekend voor de
3e keer deel aan de Samenloop voor Hoop. Eerst in Oss, daarna in Berghem en nu in Heesch. Samenloop voor Hoop Heesch is een 24 uurs wandelloop in Heesch om geld in te zamelen voor kankeronderzoek en survivors te eren.

Omdat wij het geweldig vinden dat dit team zich al zoveel jaar enthousiast inzet voor dit goede doel, hebben wij onszelf bij team HOOPvol aangesloten. Zeker nu het evenement in Heesch gaat plaatsvinden is dit een extra motivatie om zelf mee te lopen. Ook op andere manieren hebben wij geprobeerd om ons steentje bij te dragen bijvoorbeeld door leuke prijzenpakketten te sponsoren ten behoeve van loterijen en het boek te bestellen wat gemaakt wordt door een team over deze Samenloop.

De SQlab active-zadel technologie draagt bij aan het fysiologisch meebewegen van het bekken. Dit waarborgt een ronde trapbeweging die een bijdrage levert aan ontlasting van de tussenwervelschijven en facetgewrichten. Zo wordt u minder snel moe en zal de kans op klachten in de onderrug verkleind worden.

🌺 🌺 *** Zondag 14 mei Moederdag *** 🌺 🌺
Geef je moeder een mooie, praktische fietsmand of fietstas kado. Daarom tot aan moederdag speciaal voor jouw moeder 25% KORTING op alle fietsmanden, fietskratten en fietstassen.

Door het organiseren van een praktisch verkeersexamen voor het hele werkgebied van VVN afd. Maasland (regio Oss) worden kinderen èn hun ouders aan het oefenen gezet. Oefenen in het echte, drukke verkeer waar kinderen vroeg of laat deel van gaan uitmaken. De brandweerkazerne in Oss is ieder jaar het start- en eindpunt van de verkeersexamens.

Vanaf 10 april beginnen deze examens. Zorg ervoor dat de fietsen goedgekeurd worden om deel te mogen nemen. Wilt u weten waarop? Kom naar onze winkel en wij leggen het graag aan u uit. Mocht er reparatie nodig zijn, dan kunnen wij dat natuurlijk ook voor u verzorgen.

Tips
1. Fiets wassen en naspoelen met de tuinslang of een emmer water. Zorg dat de fiets daarna goed droog is en poets hem nog even na met een droge doek. Vergeet ook de velgen en de spaken niet. Controleer het lakwerk van het frame en wrijf de fiets in met speciale fiets(glans)olie of siliconenspray.

2. Banden
Kijk of de banden nog voldoende profiel hebben en op spanning zijn. Een band met een grover profiel geeft meer grip. Controleer de band op (haar)scheurtjes welke kunnen ontstaan door uitdroging. Deze scheurtjes vergroten de kans op een klapband aanzienlijk.

3. Smeren
Reinig de ketting met een speciale ontvetter en maak hem schoon. Smeer de ketting van de fiets en draai de ketting helemaal rond om het smeermiddel goed te verspreiden.
Smeer naven, trapas, balhoofdonderdelen en pedalen in met lagervet.

4. Boutjes en moeren
Kijk of alle boutjes en moeren nog goed vastzitten en vet ze in met vaseline. Vervang zo nodig roestige exemplaren.

5. Remmen en verlichting
Controleer of de remmen en de verlichting nog goed functioneren. Let ook op versleten remblokjes en remkabels.

Hiermee is uw fiets weer klaar voor een heerlijke fietstrip! Mocht u de voorjaarsbeurt liever vakkundig uit willen laten voeren, staan wij graag voor u klaar!

  • Gazelle voegt vijfde design toe aan Miss Grace:
    saphire blue mat
  • Miss Grace is Gazelles sterke en trendy transporter

De Miss Grace gaat met de tijd mee. Gazelles transportfiets komt deze maand in een nieuwe styling beschikbaar: saphire blue mat. Fietsers die dit voorjaar voor de Miss Grace kiezen, hebben daarmee keuze uit vijf totaal verschillende designs. Gazelle voegt het saffierblauw met roodkoperen en roze details toe, omdat dit ontwerp bij de kleurtrends van dit voorjaar past.

De Miss Grace is de transporter voor vrouwen, die bekend staat om haar stijfheid, looks en karakter. Fietsers nemen hun tassen en bagagestukken er gemakkelijk op mee. Dankzij de dubbele pootstandaard is de transportfiets altijd te parkeren, ook als ze bepakt is. Er zit een stuurblokkering op. Daarmee slaat het stuur niet om als er bijvoorbeeld een tas aan hangt. Het brede en verende zadel vergroot het comfort. De Miss Grace is er ook als e-bike met middenmotor van Bosch.

Lifestylefiets
Met de vijf designs hebben fietsers ruime keuze in kleuren en ontwerpen. Naast standaard uitvoeringen in wit en zwart zijn er ook ontwerpen die wat uitbundiger zijn: blauw met wit, roze met zwart en nu dus ook saffierblauw. Er zijn bijpassende accessoires verkrijgbaar, zoals een rieten mand. Daarmee is de Miss Grace een typische lifestylefiets. Het model met drie versnellingen heeft een adviesprijs van 699 euro, de Miss Grace met zeven versnellingen kost 799 euro.

Is er iets met uw fiets aan de hand? U kunt nu ook makkelijk online een afspraak maken! We staan voor u klaar in de werkplaats.

Voor het onderhoud van uw fiets of reparaties bent u van harte welkom bij Fietsplezier Michel van de Wetering. Uw fiets is altijd in goede handen wanneer deze voor reparatie of onderhoud in onze werkplaats is. Onze vakkundige monteurs zullen uw fiets met alle zorg repareren en onderhouden.

Klik op WERKPLAATS om meteen een afspraak in te plannen.